Programme - Historic Grand Prix

Buy tickets >
Grand Prix de Monaco™

Just 296 days before the departure of the 73th Grand Prix of Monaco™ 2015!
Historic Grand Prix



 

   

> Buy tickets online

 

Program of the Historic Grand Prix of Monaco 2014

9th Historic Grand Prix of Monaco
From Friday 09 to Sunday 11 May 2014


Date Time
Friday 09th May practices
1.00 pm Closing of track to public
3.00 pm – 3.20 pm Race A - Pre 1940 Voiturettes and Grand Prix cars
3.50 pm – 4.10 pm Race B – Pre 1961- F1 Grand Prix cars and Formula 2
4.40 pm – 5.00 pm Race E – F1 Grand Prix cars from 1966 to 1972 inclusive
5.30 pm – 5.50 pm Race G – 2-litre, F3 cars from 1974 to 1978 inclusive
7.00 pm Opening of track to public

Saturday 10th May practices
7.30 am Closing of track to public
8.30 am – 8.50 am Race D – 1500c.c F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive
9.20 am – 9.40 am Race C – Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive
10.10 am – 10.30 am Race F – F1 cars, from 1973 to 1978 inclusive
11.00 am – 11.20 am Race A – Pre 1940 Voiturettes and Grand Prix cars
11.50 am – 12.10 pm Race B – Pre 1961 – F1 Grand Prix cars and Formula 2
12.35 am – 12.50 am Parades Flèches d’Argent «AUTO UNION by Chopard»
1.00 pm – 1.15 pm Parade «Credit Suisse Classic Car Rally» (3 laps – 40 cars) closed track
2.30 pm – 2.50 pm Race E – F1 Grand Prix cars from 1966 to 1972 inclusive
3.20 pm – 3.40 pm Race G – 2-litre, F3 cars from 1974 to 1978 inclusive
4.10 pm – 4.30 pm Race D – 1500c.c F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive
5.00 pm – 5.20 pm Race C – Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive
5.50 pm – 6.10 pm Race F – F1 cars, from 1973 to 1978 inclusive
7.30 pm Opening of track to public

Sunday 11th May Races
7.30 am Closing of track to public
9.30 am – 10.00 am Race A – Pre 1940 Voiturettes and Grand Prix cars 10 Laps or 30 minutes
10.35 am – 11.05 am Race B – Pre 1961- F1 Grand Prix cars and Formula 2 10 Laps or 30 minutes
11.40 am – 12.15 am Race D – 1500c.c F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive 12 Laps or 35 minutes
12.40 am – 12.55 am Parades by «Chopard» closed track
2.00 pm – 2.30 pm Race C – Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive 10 Laps or 30 minutes
3.05 pm – 3.50 pm Race E – F1 Grand Prix cars from 1966 to 1972 inclusive 18 Laps or 45 minutes
4.25 pm – 5.10 pm Race G – 2-litre, F3 cars from 1974 to 1978 inclusive 18 Laps or 45 minutes
5.45 pm – 6.30 pm Race F – F1 cars, from 1973 to 1978 inclusive 18 Laps or 45 minutes
7.30 pm Opening of track to public
 
 
Moto Grand Prix Moto Grand Prix

Information and tickets for all races of the MotoGP World Championship, Moto2 and 125cc

See all our offers
Formula Grand Prix™ Formula Grand Prix™

Information and tickets for all races of the Formula 1™ World Championship

See all our offers


Courrier